Interviu cu The Art of Image Studio www.artofimage.ro

            Art Of Image este un concept dedicat secretelor frumusetii naturale. Cu siguranta este mai mult decat consultanta de imagine, pentru ca serviciile si produsele noastre au ca scop final zambetul autentic al clientului. Indiferent ca este vorba despre o sedinta de make-up, o sesiune de stil personal, o intalnire de personal shopping sau achizitionarea unei accesoriu personalizat, clientul nostru va descoperi la intalnirea cu noi un lucru nou despre sine! Noi iti aratam acele lucruri subtile pe care tu deja le ai, insa nu le vezi. Te invatam sa le folosesti pentru a-ti maximiza atuurile fizice si pentru a iubi mai mult imaginea din oglinda, zi de zi!

Î. Art of Image a dezvoltat un întreg concept, un pachet de servicii si produse oferind lecții valoroase de stil si nu numai. Care a fost motivul care a determinat inceputurile Art of Image?

Echipa Art of Image

R.   Inceputul Art Of Image a fost determinat de... o sesiune de consultanta de imagine. Mariana, acum Consultant de Imagine cu specializari multiple la prestigioasa Academie Fashion UpToDate Milan, a fost practic fermecata de efectele acelei sesiuni - a realizat atunci ca se intamplase un lucru major, primise o revelatie pe care o astepta de mult. Si-a descoperit acel perfect "dream job". La scurt timp s-a alaturat echipei si Anda, un artist polivalent cu o multime de talente pretioase, care a desavarsit formula de succes a conceptului Art Of Image.



Î.  Dintre toate proiectele reprezentate de voi, ca brand, care este cel mai de suflet?
R. Cu siguranta cel mai de suflet proiect este linia de accesorii. Fiecare produs in parte prinde viata intai in imaginatia noastra, apoi cu multa pasiune si dedicare pentru frumos este realizat 100% manual, cu cea mai mare grija, astfel incat purtatoarea lui sa se bucure de el cat mai mult timp. Linia de accesorii este un mix perfect de colaborare intre Mariana - ea are de cele mai multe ori ideea si concepe designul; si Anda - cea care face ca visul sa se transforme in ceva palpabil, purtabil, desavarsit!


Î. De unde pasiunea pentru realizarea manuala a produselor? 
R. Aici putem spune cu siguranta ca a fost mana destinului. El pur si simplu a adus impreuna persoanele potrivite. Inainte ca Anda sa faca parte din echipa noastra, partea creativa nu exista, era doar un plan, se pare, nu asa indepartat! Cand Mariana si Anda s-au intalnit, nu au facut decat sa-si exploateze la maxim talentele! Anda este artist handmade cu reusite profesionale veritabile, face parte din pionieratul acestui curent in Romania! Talentul ei nativ impreuna cu pasiunea Marianei pentru moda au dus la acest rezultat! Putem spune ca pasiunea pentru realizarea manuala a produselor s-a dezvoltat dupa primele noastre incercari, atunci cand ne-am indragostit atat de produse, cat si de expresiile de incantare ale clientelor noastre. Cu siguranta cea mai valoroasa rasplata pentru noi este zambetul de incantare al fiecarui client.
Î. Handmade-ul ca perceptie si concept reprezintă o noutate pe piața autohtonă, cum își propune Art of Image sa concentreze atenția oamenilor catre produsele realizate manual?
R. Oamenii cauta mai mult decat obiecte. Ei au inceput sa caute povestea din spatele obiectului. Momentul actual este cel al "simturilor" si de aceea creatia manuala este cautata. Oamenii simt ca poarta un lucru in care s-au investit sentimente - adica pasiune si dedicare. Fata de obiectele realizate in linie de utilaje si masinarii, produsele realizate de noi emana o energie pozitiva - pe care o simti atunci cand le probezi - ele au trecut printr-un proces complex, care presupune creativitate, ganduri, idei, emotii, pasiune si nu in ultimul rand, rodul a catorva ore de munca al unui om talentat!


Î. Cum va poate contacta un potențial client, indiferent de serviciul solicitat?
R. Clientii ne pot contacta prin mai multe mijloace: site-ul nostru www.artofimage.ro, magazinul online de accesorii http://magazin.artofimage.ro, pagina noastra de Facebook, Art Of Image Studio, studioul nostru din Calea Victoriei si nu in ultimul rand, ne pot contacta la targurile de profil la care participam lunar! 

Î. Un artist trebuie sa evolueze constant, sa studieze si sa inventeze neintrerupt. Ce își propune Art of Image pentru viitorul apropiat? Proiecte noi? 
R. Avem un proiect nou de mare anvergura, pe care il indragim nespus, chiar daca este inca in faza initiala! Vom lansa o linie de imbracaminte unica, asa cum nu s-a mai vazut pana acum. Este un concept special, realizat pe baza know-how-ului pe care Mariana il detine. Momentan nu va putem da mai multe detalii, insa va fi ceva fabulos, la care va participa un nou membru al echipei - o prezenta feminina de exceptie, persoana publica, de asemenea pioniera in meseria ei!

Î. Ce facem Art of Image diferit?

R. Un lucru pe care il facem diferit si care ne aduce o mare bucurie este restaurarea/repararea diferitelor obiecte - pana acum au fost accesorii (medalioane, brose, etc) si imbracaminte. Doua dintre experientele frumoase la acest capitol ni le amintim mereu cu mare drag!
    Prima experienta este cu o clienta care, dupa sesiunea completa de consultanta de imagine, ne-a adus mai multe bijuterii cu valoare sentimentala pe care ne-a rugat sa i le transformam in ceva care "i se potriveste". Erau piese cu valoare sentimentala, la care ea tinea nespus de mult, care stateau insa nepurtate de ani de zile, intr-un sertar. I le-am transformat pe toate in 10 brose, realizate 100% personalizat, cu marimea potrivita, culorile potrivite, modelele potrivite. A fost cu adevarat incantata cand le-a vazut si ne-a marturisit ca intr-adevar am reusit sa ii intrecem asteptarile. Noi ne-am bucurat ca proiectul a fost un succes, dar mai ales, pentru ca fiecare femeie stie ce inseamna obiectele cu valoare sentimentala, ne-am bucurat ca ea le va putea purta si se va putea bucura de ele "ca noi"!




     A doua experienta este cu o alta clienta care a trecut printr-o sesiune de consultanta de imagine completa, care, vazand toate accesoriile realizate manual la noi in studio, ne-a intrebat daca putem cumva sa-i reparam o bluza superba, cu adevarat valoroasa, pe care nu apucase sa o poarte niciodata, pentru ca suferise un accident tehnic. Bluza a fost reconditionata cu fir de ata auriu, o lucratura extrem de sensibila, iar clienta a avut o surpriza neasteptata cand a vazut rezulatul, pentru ca nu se astepta la un obiect vestimentar de colectie
!

Lucram cu pasiune, pentru rezultate care sa faca intr-adevar o diferenta, pentru a crea o bucurie care sa dainuie, autentica, fie ca dainuie printr-un outfit perfect ales in fiecare dimineata devreme, fie ca dainuie printr-un colier care bucura privirea de fiecare data cand este purtat!



Interviu realizat de: For The Love of Fashion




Comentarii