Te asteptam la cel mai frumos eveniment creat pe stilul tau! For The Love of Fashion 18-19 Octombrie 2014!

Te asteptam la cel mai frumos eveniment creat pe stilul tau! For The Love of Fashion 18-19 Octombrie 2014!
For the Love of Fashion - TARG SPECIAL DEDICAT CREATIEI ( HANDMADE, DESIGN VESTIMENTAR, INCALTAMINTE, ACCESORII, DECORATIUNI).
Echipa For The Love Of Fashion, va invita in zilele de sambata, 18 Octombrie, si duminica, 19 Octombrie, orele 12:00- 20:00, in strada Smardan, nr. 43 (in centrul vechi al Capitalei), la o sesiune de shopping inedita, cu produse create special pentru tine.
In atmosfera placuta si deosebita din The Vitange Pub, strada Smardan, nr. 43, va așteaptă designeri, artiști handmade și creatori de gust, care v-au pregătit surprize din cele mai alese. Veti putea gasi, in exclusivitate cele mai noi creatii: tinute vestimentare croite din materiale naturale, in si bumbac, rochii elegante, office, dar si creatii unicat, hainute lucrate manual pentru copii, papusi, bijuterii din pietre semipretioase, lemn, metal (cercei, bratari, medalioane, coliere statement, brose, etc. ) obiecte de decor interior (vaze, cutii de bijuterii, oglinzi, cuiere, etc) , posete si accesorii din piele naturala, ceramica pictata manual, incaltaminte din piele in trend si multe altele.
La eveniment vor lua parte artisti, dar si designeri de top, care va vor incanta simtul estetic prin calitatea produselor oferite.
V-am pregatit multe surprize care asteapta sa fie descoperite.
Targul sustine si incurajeaza creatorii romani!
Numai în cadrul acestui targ, veti putea beneficia gratuit de sfaturi în materie de fashion si styling.
                  Intrare libera.                                           
            Va asteptam cu drag.
             Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la :

  • tel. - 0720 070 543
  • email: lovefofashion@gmail.com

Comentarii