Love Valentine’s Day cu For The Love of Fashion 14 - 15 Februarie 2015!

Te asteptam in weekend-ul 14 - 15 Februarie 2015, la targul cadourilor de Valentine’s Day, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 19.00.
Daruieste iubire din iubire de frumos, cadouri speciale, unicat, deosebite realizate de artistii handmade si designeri, reuniti sub cupola targului  For the Love of Fashion – Targul special dedicat creatiei.
 Am pregatit cadouri pentru intreaga familie: jucarii, obiecte crosetate, decoratiuni, incaltaminte, obiecte vestimentare pentru cei mici si pentru cei mari, accesorii, bijuterii, posete din piele naturala  la preturi accesibile.
In plus, aveti ocazia de a achizitiona obiecte unicat ,serie limitata, sau personalizate pe loc, pentru cei dragi, ceea ce face ca evenimentul sa fie unul special. De ce sa oferim cadouri standard, de serie, cand putem sa-i surprindem pe cei dragi cu daruri exceptionale, realizate de producatori autohtoni.
O surpriza cu totul speciala o reprezinta atelierul de inele din monede de argint si materiale inoxidabile, ce realizeaza pe loc printr-o tehnica antica, manuala, inelul potrivit tie si perechii tale. O ocazie unica de a spune jumatatii tale un “Te iubesc” original.
https://www.facebook.com/inelulmeu?fref=ts
Love your Valentine at For The Love of Fashion!
Va asteptam cu drag si sute de surprize!
Targul sustine si incurajeaza creatorii romani!
Numai în cadrul acestui targ, veti putea beneficia gratuit de sfaturi în materie de fashion si styling.
                  Intrare libera.                                           
            Va asteptam cu drag.
             Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la :
  • tel. - 0720 070 543
  • email: lovefofashion@gmail.com



Comentarii