Martisor Handmade la For The Love of Fashion 28 Februarie – 1 Martie 2015!

Te asteptam in weekend-ul 28 Februarie – 1 Martie 2015, la targul matisorului, in The Vintage Pub (centrul vechi al capitalei), Str. Smardan, nr 43, intre orele 12.00 – 18.30.
Daruieste martisoare unicat, din materiale pretioase sau neconventionale, modele diversificate, colorate sau clasicul alb-negru, vintage, elegante sau copilaroase, realizate manual de artistii handmade si designeri, reuniti sub cupola targului  For the Love of Fashion – Targul special dedicat creatiei.
 Am pregatit martisoare pentru intreaga familie, mai mici sau mai mari: jucarii, obiecte crosetate, decoratiuni, incaltaminte, obiecte vestimentare, accesorii, bijuterii, posete din piele naturala  la preturi accesibile.
In plus, aveti ocazia de a achizitiona obiecte unicat ,serie limitata, sau personalizate pe loc, pentru cei dragi, ceea ce face ca evenimentul sa fie unul special. De ce sa oferim martisoare standard, de serie, cand putem sa-i surprindem pe cei dragi cu obiecte cu o personalitate aparte, realizate de producatori autohtoni.
Bucura-te de martisor cu  For The Love of Fashion!
Va asteptam cu drag si sute de surprize!
Targul sustine si incurajeaza creatorii romani!
Numai în cadrul acestui targ, veti putea beneficia gratuit de sfaturi în materie de fashion si styling.
                  Intrare libera.                                           
            Va asteptam cu drag.
             Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la :

  • tel. - 0720 070 543
  • email: lovefofashion@gmail.com

Comentarii