Souldrop Perfumes - parfumul homemade, alternativa naturala antialergica

Pe Laura am cunoscut-o la un targ de produse handmade, standul ei era invaluit intr-o aura de mister, avea niste sticlute colorate, pictate, expuse rustic pe o buturuga. M-am apropiat si ca orice client curios si amator de tot ce e nou, am intrebat ce se gaseste in sticlute, Povestea o gasiti mai jos. Pe mine m-au captat atat povestea, modul de prezentare, dar si aromele imbietoare :)
"Sunt parfumuri naturale, din uleiuri esentiale. Compozitiile de august sunt pe baza de alcool, in gama ‘cedru si vanilie’ (for ladies) –“Enjoy”, care este o combinatie cu neroli si menta intr-un parfum mai de vara, mai ‘racoros’, si “Soultime”, unde chiparosul, imbinat cu lemnul de trandafir si cu turmericul, creeaza un parfum care ne trece spre toamna, mai invaluitor si mai cald. Acum, la sfarsitul verii, parfumurile vin completate cu uleiurile pentru corp – infuzii blande de plante intr-o combinatie hranitoare sau tonica de uleiuri de baza (ulei de samburi de struguri, de seminte de canepa, de seminte de floarea soarelui…). Compozitiile de plante sunt create in jurul trandafirului – pe langa uleiul parfumat de trandafir, gama mai contine si un ulei hranitor cu trandafir, vanilie si frunze de eucalipt, si un ulei tonic, cu ceai negru, fulgi de cocos, dafin si busuioc. Uleiul de levantica nu are trandafir, ci este doar o infuzie de lavanda, buna pentru a reduce efectele intepaturilor de insecte."
Pe Souldrops Perfumes o puteti regasi la targul din 3-4 Septembrie, la terasa Monteoru. Eu sunt curioasa de noile arome de toamna. Abia astept sa le incerc :).
Parfumurile le puteti previzualiza si aici: http://souldropsperfumes.wordpress.com/


Comentarii