Targ Handmade Design & Fun 4-5 Noiembrie 2017

Noiembrie vine in The Vintage Pub, in Centrul Vechi cu cea de-a XI-a Editie For The Love of Fashion - Targul tau Handmade si Design!
Te asteptam pe 4 si 5 Noiembrie 2017 cu cele mai interesante articole vestimentare de sezon, accesorii, bijuterii, produse cosmetice naturale si decoratiuni! 
For The Love of Fashion - Targul tau Handmade si Design te asteapta cu piese vestimentare in ton cu anotimpul si tendintele in moda ale acestui sezon, cu bijuterii semipretioase sau din materiale inovative, unice cu aspect vintage sau fresh pe care le poti asorta tinutelor tale pentru a le da personalitate!
Toamna poate este unul dintre cele mai romantice anotimpuri, dar este si momentul cand ne dam seama ca piele noastra are nevoie de mai multa hidratare...de aceea noi venim cu soluţia: produse cosmetice cu ingredient naturale, prietenoase cu mediu dar mai ales cu pielea ta!
Activitatile distractive nu lipsesc, astfel te poti distra inscriindu-te la sedinte de make-up sau la o interpretare a astrogramei tale.
Daca iti doreşti un cadou inedit, bijuterii unice, piese vestimentare statement, accesorii in ton cu sezonul sau cosmetice naturale te asteptam in Centrul Vechi al Capitalei, Str. Smardan, nr 43, in The Vintage Pub, pe 4 si 5 Noiembrie 2017, orele 12.30 – 19.30!!!

Ne vedem acolo!

ACCESUL ESTE GRATUIT!


Detalii: lovefofashion@gmail.com




Comentarii