Targul tau de Handmade si Design 25-26 noiembrie

In Noiembrie miroase a fapte bune, a scortisoara, a ceata si caldura sufleteasca, este o luna speciala in care te invitam la cel mai select eveniment dedicat creației handmade si design. Cei mai buni artiști se întâlnesc pentru a-si expune cele mai frumoase creatii: bijuterii, tinute vestimentare, accesorii, produse pentru casa ta, decoratiuni si produse BIO pentru tine si familia ta. Te asteptam in weekend-ul 25-26 noiembrie la targ, sa te lasi cuprins de magia si imaginatia creativa, sigur vei gasi ceva croit pentru tine. Sute de modele realizate de artiști, designeri de produs si designeri vestimentari te așteapta sa le descoperi. Fa o fapta buna la targ pentru copiii cu autism. Asociatia Help Autism participa la targ cu o campanie de constientizare. Fii alaturi de noi www.helpautism.ro
Ne gasesti in Str Smardan, nr 43, in intervalul 12.30- 19.30, unde sustinem arta, design-ul si handmade-ul si maiestria realizarii.
Fara indoiala doar un obiect confectionat manual iti poate oferi o noua atitudine: unica, diferita, parte din sufletul artistului.
Accesul este gratuit.
Te asteptam cu drag si sute de surpize.
Targul sustine si incurajeaza creatorii romani!
Numai în cadrul acestui targ, veti putea beneficia gratuit de sfaturi în materie de fashion si styling.
Pentru mai multe detalii, puteti sa ne contactati la :
• tel. – 0770 700 698
• email: lovefofashion@gmail.com




Comentarii