Malika's Garden - interviu special - Flori pentru Florii

1.Cine este Malika's Garden?
Malika’s Garden s-a nascut din pura creativitate, in momentul in care prietenul meu a venit cu trei plante(echeverii) de la supermarket, in ideea de a crea un spatiu placut la birou. Bineinteles ca le-a abandonat intr-un coltisor pe terasa, ca mai apoi, sa dau de ele. A urmat o creatie din ceea ce am gasit prin casa, respectiv un vas din cristal, niste pamant pentru flori si pietricele. Ne-a placut atat de tare ideea incat am dezvoltat-o intr-o mica afacere. Iar numele Malika provine din limba araba si inseamna „detinatoarea” nickname-ul folosit de cei apropiati si deaici a aparut numele Malika’s Garden
2.Cui se adreseaza Malika's Garden?
Malika’s Garden se adreseaza tuturor iubitorilor de natura, care, insa nu au prea mult timp pentru ingrijirea plantelor, deoarece suculentele si cactusii nu necesita o ingrijire deosebita. Ne adresam si iubitorilor de arta si design interior, avand atat piese unice cat si moderne in portofoliu nostru.
Aranjamentele noastre pot fi un cadou deosebit pentru oricine, fie din mediul familial, cat si din mediul de business.
Suntem deschisi la colaborari in vederea evenimentelor: nunti, botezuri, etc. Cream la cererea clientului aranjamente unice si deosebite, precum marturii, buchete, panouri, decoruri, etc.

3.Ce parere are Malika's Garden despre actiunea handmade-design in Romania?
Pe piata romaneasca au ajuns foarte multe persoane sa isi dezvolte hobbiurile sau unele talente in afaceri, de exemplu: piata de produse hand-made, dar din pacate, foarte putini continua si ajung sa-si dezvolte afacerea cu succes. Intradevar, nu avem un mediu favorabil din multe puncte de vedere dar orice obstacol ar trebui sa ne determine sa gasim solutii optime incat sa fim cat mai eficienti si sa ne autodepasim cu fiecare provocare. Exista o vorba „Daca ar fi fost usor, toata lumea ar face-o”.  Doar asa putem veni cu ceva unic, util, ca raspuns la cererea pietei din Romania.
4.Ce schimbare isi doreste sa faca MG in Romania?
Ne dorim ca romanii sa aprecieze la scara mai larga lucrurile hand-made, iar in privinta florilor, sa le aleaga pe cele vii, in detrimentul celor taiate. Noi incercam sa imbinam lucrul hand-made cu plantele vii, in ideea de a crea aranjamente unice cu suflet.

5.Unde putem gasi produsele MG?
Produsele Malika’s Garden le puteti gasi la adresa: http://www.malikasgarden.ro/
Precum si la atelierul nostru din Strada Pictor Stefan Dimitrescu, Nr.27, Sector 4, Bucuresti, Romania cu programare telefonica.

Pe Malika's Garden ii puteti gasi in weekend-ul 31 Martie - 1 Aprilie, la Targul de Florii si Paste din locatia The Vintage Pub, unde va asteapta sute de surprize.
Daca ne vizitezi descarca si voucher-ul de mai jos si beneficiezi de 10% reducere la orice produs!





Comentarii