Eveniment Fashion - Lansare Colectie 18 Mai 2018

Fara sa caut ceva special, am gasit evenimentul Grey Gardens//Sensorial Soiree. Recunosc, la inceput nu am inteles exact despre ce este evenimentul si cui se adreseaza, insa avea ceva aparte, stiam doar ca se lanseza o colectie. Am luat contactul organizatorului si iata ce am aflat pentru voi.


R: 1. Cui i se adreseaza evenimentul?
Evenimentul Grey Gardens se adreseaza tuturor iubitorilor de arta, de frumos, de moda, de fotografie... Dorim sa cream o comunitate de oameni care se identifica cu acest concept pe care il propunem.



R: 2. Ce face ca acest eveniment sa fie diferit?
Ceea ce face ca acest eveniment sa fie diferit este, in primul rand, locatia. Privelistea este imbatatoare. Prin createa acestui eveniment dorim sa oferim oportunitatea oricaruia de a se delecta, alaturi de un pahar de vin, de panorama data de balconul principal. De asemenea, unicitatea evenimentului consta in combinatia dintre diferite manifestari artistice si atmosfera unei petreceri inedite.


R: Suna foarte interesant!


R: 3. La ce sa se astepte participantii la eveniment ?
Evenimentul este impartit pe camere ale locatiei, fiecare camera avand tematica ei. 
De exemplu, intr-una din camere pregatim o instalatie formata din piesele celei mai noi colectii Elliezaah, intitulata Grey Gardens.
Bring your dancing shoes, we have risky rhythms and soothing sounds, si destuuul spatiu pentru dans. Avem gin infuzat in casa, vin rosé si apa pentru cei cuminti. Avem preturi promotionale la toate piesele Elliezaah si multe altele, pe care va invitam sa le descoperiti pe 18 mai.

R: Eu abia astept sa va vizitez. Asa ca, dragilor, daca vreti sa petreceti o zi de vineri iesita din tipare, ne vedem pe 18 Mai, in Bulevardul Episcopiei nr 2-4.

Evenimentul il gasesti aici:


Comentarii